Szállítási feltételek

A 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Utánvétellel kizárólag az ország határain belül vállaljuk a kiszállítást, amit a MPL-el végeztetünk!

  • Garantált kézbesítési idő (időgarancia): az MPL vállalja, hogy a küldeményt legkésőbb az átvétel napját követő 1. munkanapon kézbesíti illetve a kézbesítést megkísérli.
  • Kétszeri kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
  • Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben.
  • Választható őrzési idő: a címzett a küldeményt a letéti postán átveheti. Az átvételre 10 munkanap áll rendelkezésre.

Házhoz szállítás Magyarországon

A belföldi csomagokat a Magyar Posta munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki). Felhívjuk figyelmét, hogy a nagy forgalomra való tekintettel csomagok várakoztatására nincs lehetőségünk!

Külföldi szállítás

Van lehetőség arra is, hogy a megrendelő külföldön vegye át a webáruházunkban megrendelt terméket. Ez esetben a bankszámlánkra át kell utalni a megrendelt termékek ellenértékét, plusz az adott országba való küldés szállítási költségét.